zaterdag 18 oktober 2008

E4 krijgt voetballes tijdens het straatvoetbal-tournooi

Vandaag deed de thuisblijfbrigade van de E4 mee met het straatvoetbaltoernooi van de KNVB. der de zieke Vos en de vakantievierende Martijn, Robert en Floris moesten we aantreden tegen een afvaardiging van Victoria E3, SDO E? en 't Gooi E1.
De eerste wedstrijd was tegen Victoria E3. Deze wedstrijd was een totaal ander beeld dan dat de Victorianen van onze E4 gewend waren. Eigenlijk stonden we de gehele wedstrijd onder druk en konden we alleen uit de counter scoren. Nadat we 1-0 achter kwamen scoorde Gijs de gelijkmaker. Helaas moesten we vlak voor tijd de 2-1 incasseren en verloren we net de wedstrijd. Nog jammerderder was het dat we naast de wedstrijd ook Thomas verloren, die viel al na 5 minuten uit met liesklachten.
Gelijk na deze wedstrijd wachtte ons SDO, dit was een wedstrijd waarin we wel wat meer kansen kregen. Door 2 goals van Gijs en eentje van (jawel) Fabian werd het hier in een gelijk opgaande strijd 3-2 voor ons. We hebben gestreden en gewonnen, deze punten waren zeker verdiend.
Als klap op de vuurpijl traden we aan tegen 't Gooi E1 (hoofdklasse!!). Kansloos verlies stond al op voorhand vast, en dit bleek ook wel. Deze mannen konden duidelijk beter voetballen dan dat wij dat konden, waren sneller in de omschakeling en strakker in de passes. Dat we hier verloren was dan ook niet verwonderlijk. Mooi was wel de eretreffer van Koen, van ver met een intrap in een keer in de goal. De mannen hebben in deze treffer gevochten voor wat ze waard waren, en het was bemoedigend om te zien dat we niet werden overlopen. Er waren zelfs enkele gevaarlijke acties van onze E4-ianen.....
Al met al een leerzame ochtend. Het goede spel moeten we meenemen naar de volgende competitiewedstrijd(en),

Geen opmerkingen: