donderdag 26 februari 2009

One of those days.....

Na wederom een voetballoze zaterdag op 21-feb speelden we vandaag weer, zonder Daan Vos, tegen De Vechte E4. Twee weken geleden troffen we dit team ook al, en toen werden zij verslagen met 7-2.
Vandaag was alles anders, het begon er al mee dat diverse teamleden te laat kwamen doordat ze verdwaalden op het immense parkeerterrein dat vol stond met auto's. Waar al de eigenaren van deze auto's waren bleef onduidelijk, want op het sportterrein was het zeer rustig. Fabian kwam als allerlaatste binnen en hij begon dus als wissel.
Met Thomas in de goal begonnen we de wedstrijd op het allerachterste veld. Op dit veld werd ook het definitieve bewijs geleverd dat de aarde rond is, want de bolling in dit veld was enorm. Het leek de Utrechtse Heuvelrug wel!!
Victoria begon was ongeintresseerd aan de wedstrijd, en kwam dus ook al snel op achterstand. Een zondagsschot van de rechteraanvaller van De Vecht vloog over alles en iedereen heen in de kruising, buiten bereik van invalkeep Thomas. Onze E4 herpakte zich enigzins hierna, en probeerden of ze het doel van De Vecht omver konden schieten. Achtereenvolgens knalden Martijn, Gijs en Floris op paal en lat. Uit de rebound van het laatste schot schoot Robert de (verdiende) gelijkmaker binnen. Opluchting alom, en nu bouwen aan meer.... Maar helaas, uit een corner tegen kwamen De Vechters weer op voorsprong (2-1). En hierna probeerden wij het doel weer om te schieten (Floris op de paal). Gelukkig hadden wij Robert in ons team, want hij zorgde ervoor dat we alsnog met een voorsprong gingen rusten, want zowel de 2-2 als de 2-3 kwam van zijn voet.
In de rust sprak Chris zijn mannen streng toe. De Victorianen lieten als keurige mannetjes het kaas van hun brood eten. Corners die op een verkeerde plek werden genomen, een scheids die nooit floot, onze jongens lieten het allemaal maar gebeuren. Victoria begon de tweede helft sterker dan de eerste, maar nog steeds was het spel slecht. Korte balletjes, halfzacht ingrijpen, de bal spelen zonder te kijken, we stonden aan de zijlijn ons te verbijten! Al snel kwamen de Vechters in de tweede helft dan ook gelijk, 3-3. Gijs stond in de tweede helft wat aanvallender dan in de eerste, hij was dan ook verantwoordelijk voor de 3-4. Met een mooie krul om de keeper leken we dan toch de winst te pakken. Maar het mocht niet zo zijn, de 4-4 was voor de Vecht, en het gelijkspel was ook wel terrecht. Dit was zo'n dag dat eigenlijk alles verkeerd ging, en niets lukte. Dit was duidelijk One of those days....
Man van de wedstrijd vandaag was, dank zij zijn drie goals, Robert. Volgende week spelen we tegen Huizen E3, een mooie kans om de nare smaak van deze ochtend weg te spelen!!